25. GASILSKI RELI ZA MEMORIAL JOŽETA ALBREHTA

Gasilsko - športno tekmovanje bo potekalo v SOBOTO, 13. JULIJA 2024 ob 14.00 uri s štartom pred Narodnim domom v Logatcu.
• Ekipo sestavlja pet članov.
• Tekmuje se v moški in ženski kategoriji (mešane ekipe tekmujejo v konkurenci moških ekip). Pogoj za sodelovanje je opravljen tečaj za gasilskega pripravnika.
• Vsi člani ekipe morajo biti ENOTNO OBLEČENI (hlače delovne uniforme in srajca ali prepoznavna društvena majica ipd.).
• Za vsakega tekmovalca so obvezne zaščitna čelada in rokavice.
• Vsaka ekipa nastopa s svojim gasilskim vozilom, orodje in opremo za izvedbo vaj pa bo pripravil organizator. Obvezno ekipa sabo pripelje en izolirni dihalnega aparat!

Vaje se izvajajo ob trasi relija, ki poteka pretežno po cestah in naseljih občine Logatec. Vožnja med posameznimi točkami mora biti prilagojena cestno prometnim predpisom.
Vsaka ekipa sodeluje na lastno odgovornost! Ocenjevanje bo potekalo po v naprej določenih kriterijih in točkovniku. Natančna navodila za izvedbo posameznih vaj dobi ekipa med samim tekmovanjem.
Razglasitev rezultatov in podelitev priznanj bo uro po končanem reliju. Prve tri uvrščene ekipe v obeh kategorijah prejmejo pokale.
Štartnine ni, organizator bo vsem tekmovalcem priskrbel malico in pijačo!
PRIJAVE za sodelovanje sprejemamo do SREDE, 10.julija 2024 na e-naslov: vidmatej@gmail.com. Na podlagi prijav bo dan pred tekmovanjem znana tudi časovnica štarta posamezne ekipe.
Dodatna pojasnila so na voljo na št. 041 379 156 (Matej). Prosimo, da s prijavo pohitite, saj je število sodelujočih ekip omejeno.

ostale informacije in prijavnico dobite tu